Vyhledávání


Kontakt

Jana Králová
Břežany II. č.p. 18
282 01 Český Brod

E-mail: kralka.jana@seznam.cz

LTV Potštej

15.08.2012 12:25

LTV Potštej

    Jako už tradičně každý rok jsme s paničkou vyrazili na letní výcvikový tábor. Tentokrát jsme byli v podhůří Orlických hor, asi 5km od hradu Potštejn, v Kempu u zámečku. Tábor začínal v neděli 5.8. od 15hodin. My jsme tam dorazili nějak po druhé hodině, protože jak panička říká: "Musíme mít nějakou rezervu, protože by byl zázrak když bychom nezakufrovali". Rezervu jsme měli, kupodivu jsme se nezakufrovali a tak jsme tam byli dřív než ostatní. Využili jsme našeho brzkého příjezdu a šli se všichni tři porozhlédnout po okolí. U kempu les, louky a lidičky potok, zase jsem se měla kde cachtat. Dokonce i Brunibárek chodil do potoka i bez toho, aby mu panička říkala:" Do vody, smočit se a dělej".
      Po příjezdu ostatních jsme se ubytovali a vyslechli si jak bude celý tábor probíhat, kdy se bude čuchat, poslouchat a kdy kousat.
Celý týden se nám opravdu moc a moc věnovali Pavel Urban na stopách a na obranách a Jana Kulísková na poslušnosti. Na táboře proběhly zkoušky z výkonu podle národního i mezinárodního zkušebního řádu.
    My jsme s paničkou nastoupili na zkoušku IPO2. Bohužel jsme neudělali. Zvládli jsme poslušnost a stopu, na obraně při kontroláku jsem špatně šlápla do nějaké díry a strašně to zabolelo a zvedla jsem přední nohu a nemohla se na ní postavit, tak se obrana ukončila. Naštěstí jsem sí jí jen hodně zvrtla, tak budu teď odpočívat a na tuto zkoušku vyrazíme jindy a snad se zadaří.
    Na výcvik chodil i Brunibárek a přesto, že má ve svých 9 letech nějaké ty zdravotní problémy zvládal to na jedničku. Hlavně obrany s Pavlem se mu moc líbily, prostě si tento tábor opravdu dědek "jak mu říká panička" užil.
        Tábor proběhl ve skvělé náladě, poznali jsme spoustu nových přátel. No prostě super týden s partou skvělých lidí.
Za krásné fotky z tábora děkujeme Lence. Pavlovi s Janou děkujeme za super prožitý týden plný výcviku.

Festa

 FOTO ZDE